Tarwekiem Olie (Triticum vulgare) - kp

Tarwekiem Olie (Triticum vulgare) - kp.
Vanaf € 5,95
Op voorraad
SKU
h27183

Tarwekiem olie (Triticum vulgare) - kp grondmateriaal: tarwekiemen extractie: koude persing Eigenschappen - aroma: krachtig, als graan - smaak: als graan - kleur: goudgeel tot bruin - helder bij kamertemperatuur; troebel bij koudere temperaturen Karakteristieken - dik - zwaar - vet - spreidt zich gemakkelijk uit (meng met een lichtere basis olie) Werking - voedt de huid - maakt de huid zacht en soepel - stimuleert de micro-circulatie - versterkt het onderhuidse bindweefsel - bevordert het stofwisselingsproces - helpt bij de aanmaak van nieuwe huidcellen Toepassingen aanbevolen bij: - droge huid - oudere huid - rimpels - eczeem - psoriasis - littekens en striae - cellulitis - gebarsten of gebroken huid, vooral op handen en voeten (meng met Sheabutter) Diversen - rond de ogen: ok. - geschikt voor alle types huid - hoofdbestanddelen: linolzuur (55% tot 60%), linoleenzuur (5% tot 10%), oleinezuur, palmitinezuur; hoog gehalte aan vitamine E - houdbaarheid: ongeveer 1 jaar na opening van de fles (in de koelkast bewaren) - verlengt de houdbaarheid van andere olien (indien hiermee vermengd in een verdunning van 5% tot 10%) - niet gebruiken bij een vette huid of acne - kan als preventief gebruikt worden bij zwangerschap om striae-vorming tegen te gaan - wordt veel gebruikt in de cosmetica industrie voor huid- en haarverzorgingsproducten en in de farmaceutische industrie als bron van vitamine E - tarwekiem olie puur is een 'zware' olie: bij voorkeur combineren met andere, lichtere olien zoals Amandel olie of Macadamia olie (aanbevolen verdunning: 10% tot 15%) - langdurig of overmatig gebruik kan tot uitdroging van de huid leiden copyright: Airdancer CV. tekst en beschrijving samengesteld door Luc Verheijden in samenwerking met het team van Airdancer.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tarwekiem Olie (Triticum vulgare) - kp