Sesam Olie (Sesanum indicum) - kp

Sesam Olie (Sesanum indicum) - kp.
Vanaf € 6,95
Op voorraad
SKU
h27182

Sesam olie (Sesanum indicum) - kp grondmateriaal: zaad extractie: koude persing Eigenschappen - aroma: uitgesproken noot-achtig - smaak: sesam - kleur: goudgeel Karakteristieken - medium dik (wel vloeibaar) - zwaar - verwarmend - spreidt zich gemakkelijk uit - wordt gemakkelijk opgenomen door de huid - laat een film achter Werking - vochtinbrengend - voedt de huid - maakt de huid zacht en soepel - versterkt het huidweefsel - stimuleert de micro-circulatie - bevordert het stofwisselingsproces in de huidcellen - onttrekt gifstoffen aan de huid (zware metalen en andere gifstoffen uit het milieu) - beschermt tegen zonnebrand Toepassingen aanbevolen bij: - droge huid - oudere huid - eczeem en psoriasis - artritis en reumatiek - spierpijn - cellulitis Contra-indicaties - oververhitte huid - huidontstekingen - rode, jeukende huid - huiduitslag en -irritaties met rode verkleuring Diversen - rond de ogen: ok - geschikt voor baby’s - heel goed als massage olie - bij voorkeur mengen in een verdunning van 10% tot 20% met andere, lichtere olien zoals Amandel olie (sesame olie puur is een 'zware' olie) - goed te gebruiken in combinatie met aromatische olien - ook goed voor droge, gebroken haren en voor haren die hun glans verloren hebben - kan naast bovengenoemde toepassingen gebruikt worden op alle huidtypes - hoofdbestanddelen: oleinezuur en linolzuur (tot 75%), vitamine A, B complex, E en F, calcium, fosfor, magnesium, lecithine - houdbaarheid: ongeveer 6 maanden na opening van de fles (indien in de koelkast bewaard) - wordt veel gebruikt in de farmaceutische- , levensmiddelen- en cosmetica industrie copyright: Airdancer CV. tekst en beschrijving samengesteld door Luc Verheijden in samenwerking met het team van Airdancer.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sesam Olie (Sesanum indicum) - kp