Hennep Schapenvet Bonbons Calming Support

Hennep Schapenvet Bonbons Calming Support

€ 17,49
Op voorraad
SKU
h55012

Speciaal voor gevoelige honden: hennep schapenvet bonbons. We weten als geen ander dat sommige honden enorm angstig, nerveus en of gestrest kunnen zijn. Denk aan harde geluiden, verlatingsangst of een rit in de auto. Stress en angst komt bij honden op verschillende manieren tot uiting. Sommige honden hebben simpelweg een nerveuze persoonlijkheid, terwijl andere juist last hebben van prikkels uit de omgeving. Om uw hond te helpen ontspannen bevatten deze bonbons hennep poeder, kamille en citroengras. Steeds meer hondeneigenaren de hennep schapenvet bonbons calming support aan hun hond voor ongerustheid, stress en angst.

Kenmerken

• 100% THC vrij en lab-gecertificeerd.
• Schapenvet met henneppoeder bevat van oorsprong CBG.
• Kamille: kalmerend rustgevend kruid.
• Citroengras: een krachtige antioxidant die bescherming biedt tegen cel – en weefselschade.

Henneppoeder bevat van nature de niet psycho-actieve stof Cannabigerol ofwel CBG. Net als wij mensen voelen honden ook vreugde, pijn, angst, stress en liefde maar beschikken ze ook over het endocannabinoidensysteem. De afgelopen jaren zijn er veel onderzoeken gedaan naar het endocannabinoidensysteem. Het lichaam maakt zelf stoffen aan die erg lijken op cannabinoïden uit hennepplant namelijk endocannabinoïden. De CBG uit de hennep is in staat te binden aan receptoren die deel uitmaken van het lichaamseigen endocannabinoïdensysteem. Deze receptoren fungeren als signaalgevers hierdoor regelen ze alle belangrijke processen in het lichaam. Mede hierdoor is hennep breed inzetbaar en geven steeds meer hondeneigenaren de hennep schapenvet bonbons calming support aan hun hond voor onrustigheid, stress en angst.

U kunt de schapenvet bonbons geven als beloning of als gezonde snack tussendoor. Ons advies is om 1 bonbon per 10 kg lichaamsgewicht per dag ter aanvulling op de dagelijkse voeding van uw hond. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater.

Dosering 1 bonbon per 10 kg lichaamsgewicht per dag
Hoeveelheid 100 gram bevat circa 40 stuks.
Bewaren Op een koele, droge en donkere plaats
Hennep Gehalte  5 mg CBG per bonbon.
Kleur wit
Ingrediënten Schapenvet (95%), henneppoeder(2%), Kamille(2%), lemongrass(2%)

Ruw vet 97%, ruw as <0,10%, ruwe celstof <1,70%, ruwe eiwit 1,10%. Voedingswaarde 903kcal per 100gr.

Vorm bonbon
let op Tijdens dracht en lactatieperiode niet gebruiken.
advies Hennep schapenvet bonbons calming support heeft geen bijwerkingen. Het kan mogelijk een wisselwerking hebben met andere medicijnen. Dus als uw hond medicijnen gebruikt is het raadzaam eerst te overleggen met uw dierenarts. Ook als uw hond ernstige klachten heeft, neem dan altijd eerst contact op met uw dierenarts om te laten onderzoeken of medische behandelingen noodzakelijk zijn. Ons advies vervangt nog het advies van de dierenarts
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hennep Schapenvet Bonbons Calming Support