Hem Precious Amber Kegelwierook

Hem Precious Amber Kegelwierook

Vanaf € 1,20
Op voorraad
SKU
h54015

ambers droomgeur

Afkomstig van een welriekende gom die vol en warm is van aroma: Amber. Ze is een zalig geurende harsachtige barnsteen afkomstig uit de zee. Ze staat bekend als een afrosodiac, wat betekent dat zij als libido verhogend wordt ingezet. Wanneer je er tegenaan wrijft verspreid er een prikkelende geur die als aangenaam wordt ervaren. Ze is zoet, verspreid zich als een warme bries en maakt rustig. Om die reden zou ze ook zelfvertrouwen bevorderen.

Wierook wordt al duizenden jaren gebruikt in delen van Azië voor meditatie, als reinigings- of ochtendritueel, voor het markeren van een gebeurtenis of het creëren van een goddelijke of frisse aura.
Een mix van natuurlijke ingrediënten zijn de basis voor onze reeks aan kruidige, frisse, bloemige, houten, poederige of zoete varianten, die het hedendaagse overstijgen. Decoreer je huis nu met goddelijke geuren, welke zijn samengesteld volgens de principes van aromalogie. Dit betreft de studie naar de invloed van de combinatie tussen verschillende bloemen- en plantengeuren op lichaam en geest.

Inhoud doosje a 10 stuks.

Leverbaar in:

1 doosje a 10 kegels

3 doosjes a 10 kegels

6 doosjes a 10 kegels

12 doosjes a 10 kegels

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hem Precious Amber Kegelwierook